Sytuacja związana z pandemią dotknęła niemal każdego. Nie sposób jednak ukryć, że najbardziej dostało się m.in branży gastronomicznej, która musiała wykazać się lisim sprytem, żeby pozostać na powierzchni gospodarki.

Czego nowa sytuacja wymaga od przedsiębiorców sektora jedzeniowego? Przede wszystkim elastyczności, a więc dostosowania się do dziwnych, trudnych warunków, a często także odważenie się na realizację zupełnie szalonych pomysłów.

Swoimi trikami na dobry dowóz i przetrwanie postanowiła podzielić się wrocławska pizzeria Mania Smaku.

Pogawędka przy piwie

Kanał Wrocławskie Podróże Kulinarne postanowił przeprowadzić wywiad z twórcami jednej z najpopularniejszych pizz w stolicy Dolnego Śląska i podpytać, w jaki sposób radzą sobie w pandemicznych czasach. Całość rozmowy miała charakter luźnej pogawędki w towarzystwie piwa, jednak nie wpłynęło to bynajmniej na jej merytorykę.

Właściciele biznesu podzielili się wadami i zaletami dostaw, które dostrzegli w ostatnim okresie, ale też poradami dla osób, które temacie dostaw jedzenia dopiero stawiają swoje pierwsze kroki.

Zostaw komentarz
Wyślij komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *